logo


Beste tennisvrienden,

 
Ondanks de nog wat frisse temperaturen en de regenbuien kunnen jullie vanaf vandaag toch al een eerste balletje slaan op onze tennispleinen. Deze werden naar jaarlijkse gewoonte terug aangelegd en we hopen jullie er regelmatig te zien.
Wat betreft het reserveringssysteem. De VTV voert momenteel een nieuw systeem door dat eerstdaags in werking zou moeten treden. Tot dan kunnen jullie reserveren via de vtv site of via deze website www.tcbloemenhof .
In bijlage vinden jullie, de interclubspelers, de lijsten terug met de speeldagen en julllie tegenstrevers. Goed om het eens van dicht te bekijken en jullie kapitein op de hoogte te brengen van jullie beschikbaarheid.
Degenen die interclub wensen te spelen en hun lidgeld nog niet vereffend hebben, gelieve dit zo snel mogelijk te doen zodat ik jullie administratief in orde kan brengen.
Mochten er nog vragen zijn ivm de interclub gelieve een mailtje te sturen naar Didier vantieghem didiervantieghem@hotmail.com   of Matthieu claeys matthieu.claeys@hotmail.com

Leave a Reply

*

captcha *