logo


Vanaf woensdag 7 juli gaat ons jaarlijks Open Tornooi door. Voor wie nog niet ingeschreven is, je kan nog altijd via de onze site of de vtv site online inschrijven. Een ideale manier om eens je tennistalenten naar buiten te brengen en misschien een mooie prijs te winnen. In ieder geval hopen we jullie te zien op en rond onze terreinen te zien om te ambiance op te snuiven.
Voor wie het niet zo intens hoeft, is er ook een reeks ‘ Dubbel gemengd max. 30 punten’ buiten criterium.
Finales worden op zondag 18 juli gespeeld. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om te reserveren, zeker niet in de vooravond en avond. Voor de vroege vogels kan je eventueel wel nog een terrein bemachtigen in de voormiddag maar dit in afspraak met Didier Vantieghem, de tornooileider.
Naast de tennispleinen verwachten we wat volk aan de bar. Hiervoor zoeken we nog steeds enkele vrijwilligers die de bar willen uitbaten, liefst per 2 vanaf 17 uur. Tijdens het weekend zoeken we ook mensen die in de namiddag de bar willen uitbaten tot 17 uur. Er hangt een lijst uit in de bar. Alvast bedankt aan degenen die jaarlijks de dorstigen willen laven.

Leave a Reply

*

captcha *