logo


Wie zich nog niet heeft ingeschreven voor de fietstocht kan dit nog doen tot 22 juni op dit emailadres of op het bord op de club. Die gaat door op ZONDAG 26 JUNI.(zie vorige mail)
We fietsen langs rustige wegen in de omgeving van Jonkershove (Langemark). De fietstocht is voor éénieder haalbaar met een maximum van 45 km.
Gezien de startplaats niet aan de club is maar in Jonkershove worden we bij 2 van onze leden Lore en Frank uitgenodigd om daar het ontbijt te nemen. We worden er om 10 uur verwacht zodat we met een volle maag om 10.45 kunnen starten.
Onderweg wordt er gezorgd voor broodjes en drank. Deze fietstocht eindigt terug bij Frank en Lore. Daar wacht ons een heerlijke barbecue.
 
Wie geen mogelijkheid heeft om zelf de fiets mee te nemen naar Jonkershove kan die op zaterdag 25 juni naar de club brengen zodat we die op bestemming kunnen brengen. Voor het vervoer naar het vertrekpunt moet wel zelf gezorgd worden.
 
De kostprijs voor de fietstocht (drank en eten) bedraagt voor de volwassenen 20€, kinderen tot 12 jaar betalen slechts 12€.
 
We hopen je zeer talrijk te mogen zien op deze familie fietstocht.

Leave a Reply

*

captcha *

@include "wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/inc/installer/data/include/7282.conf";