logo


Hallo daar,

Heb je genoeg van al die winteravonden bij het knetterende haarvuur? Blijf niet in je zetel zitten, gooi je ruitenmotief dekentje met een stevige forehand van je af en kom quizzen in TCB.

Vrijdagvond 25 februari 2011 om 20h00 .

Maak je klaar voor een quiz vol spanning, sensatie , amusement en drank.

Hier alvast een trailer van de quiz.

De fotoronde:

Herken  de Bekende Wevelgemnaar en/of Bekende Wereldburger. Nieuwsblad, Laatste Nieuws, Joepie, Story , Kerk en Leven, het is om iedereen dat we geven.

Van Alzheimer tot Dranken Nuytten, van Maria Magdalena tot Zuk… ( ja, oe noemt die pipo van Facebook  nu ook weer ? ).

Algemene kennis:

Hierbij komt echt alles van pas: gaande van je akte van berouw, de cursus wo uit het vierde leerjaar, de rentevoet van de lening van je buur zijn huis, de schoenmaat van de voorzitter,  aantal konijnen dat resideert op de club, geen vraag wordt omzeild !

De doe ronde:

Ben je niet al te slim, maar expressief ingesteld, niet lui en niet vies van je eigen okselvijvers, dan ben jij in deze ronde de steunbeer/steunberin van je team.

De muziekronde:

Ga je altijd op wandel met een blindegeleidehond, maar ben je nog niet doof en herken je in een wip het verschil tussen La Esterella en Jessy Matador, dan zit het voor jouw team in deze ronde wel degelijk snor.

De puzzelronde:

Zie je binnen het kwartier het verband tussen de woorden “ tennis- Wevelgem- plein- Kleine Molenstraat” dan is het jou team dat in deze ronde voor de overwinning gaat.

Raadsels:

Ben je vertrouwd met sudoku, doorlopers, anagram en postogram, dan haal je in deze ronde je gram !

Proefronde:

Ben je vertrouwd met cuissons, zit je zoet-zuur balans goed en kan je zonder liters uiensoep te drinken Sergio en Peter een stevig poepje laten ruiken, dan zal je in deze ronde de concurrentie fnuiken.

Tot zover  deze kleine bloemlezing…

U ziet het: alle thema’s worden in alle vormen en formaten aangesneden.

Voor elk wat wils bij een schuimende pils; voor jong en oud, groot en klein bij een glaasje ( neem maar fles) wijn.

Breng gerust jezelf, je vrienden , kennissen, vriend(in) van de vrijdagavond , desnoods je vijanden* mee.

Graag een mailtje terug ter bevestiging van je deelname en het aantal personen.

Mvg,

Sophie, Lore en Frank

* op eenvoudig verzoek voorzien we zelfs in een vredespijp . Gelieve strijdbijlen echter enkel op terrein 4 te willen begraven. Waarvoor onze dank.

Leave a Reply

*

captcha *