logo


Blijkbaar hebben heel wat leden hun vtv kaart niet en kennen dus hun vtv nummer niet wat nodig is voor de onlinereservering.

Je kan je VTV nummer terug vinden op de vtv site.
www.vtv.be en daar in het menu naar ‘mijn VTV site’. Je kan je nummer zoeken door je naam in te geven.
Daarna klik je op je nummer en vragen ze naar je paswoord. Indien je het niet kent, klik je op ‘paswoord vergeten’ en wordt het opgestuurd via mail.
Ondertussen kan je ook de lijst met paswoorden terug vinden in de club zelf bij de computer. Indien je niet wenst dat anderen je paswoord kennen, kan je het dan veranderen naar een eenvoudiger te onthouden paswoord.
Vanaf nu zijn alle 4 terreinen te reserveren via de computer. Indien je dus onverwachts een uurtje wil tennissen, vergeet dan niet bij aankomst in de club je in te schrijven via de computer.
Tijdens het clubkampioenschap hebben die matchen voorrang op de andere matchen. Je kan online zien of er ev. een plein beschikbaar is om gewoon een partijtje te spelen.

Het Bestuur

PS Voor de petanque liefhebbers, je kan je nog altijd inschrijven voor een klein tornooitje dat ook tijdens het clubkampioenschap plaats zal hebben. Voor de echte, staat de Ricardfles nooit ver weg!!

Leave a Reply

*

captcha *