logo


Beste tennisvrienden,

volgende week starten we het laatste deel van het tennisseizoen met het clubkampioenschap van TC Bloemenhof.
Bij deze willen we jullie graag motiveren om nog in te schrijven. Dit kan in de club zelf of online http://www.tc-bloemenhof.be/ . Aanklikken clubcampioenschap. Er zijn voor iedereen zeker één of meerdere reeksen die aan jullie talent en/of leeftijd voldoen. Vergeet ook niet de dubbelreeksen.
Maar vooraleer we van start gaan moeten de reeksen getrokken worden. We willen dit graag combineren met de dubbelavond.
17/08/17: Nacht van de dubbels : zie affiche van de TOSS- avond.
 
Een gezellige avond van 18u30 – 23u : ploegen worden gevormd door middel van een toss (trekking) om  samen tennis te spelen.  Na een half uur worden de ploegen opnieuw anders samengesteld.  We kunnen zo interessante variaties maken en mekaar beter leren kennen!
Ondertussen worden broodjes voorzien voor een hongertje en een drankje om onze inspanningen te belonen!

Hierbij dus een warme oproep om jullie in te schrijven voor de TOSS- avond !  (enkel beantwoorden aanklikken en melden met hoeveel jullie zullen zijn) (en dit tegen ten laatste 15/08/17)
 
tussen 20/08/17 – 16/09/17:
Tijdens het clubkampioenschap verzorgen we onze leden ook met een hapje, drankje en een streepje muziek op dinsdag en donderdag!  De bar wordt bemand door één van de bestuursleden om jullie in de watten te leggen!
Kom gerust eens langs de komende weken en snuif de aangename sfeer op!
16/09/17: finale van clubkampioenschap
Het tennisseizoen sluiten we af met een knaller!  op zaterdag 16/09/17 worden de finales gespeeld.  We zorgen voor ambiance in de namiddag terwijl we voor onze spelers supporteren.  Na het eren van onze spelers, volgt er een receptie met hapje en drankje.  We vullen onze buiken met een BBQ en kunnen dan onze beentjes strekken op de dansvloer, gestuurd door een super-DJ!
Kortom beste tennisvrienden:  schrijf jullie massaal in voor het clubkampioenschap, de dubbelavond en de BBQ op 16/09/17.  Breng familie en vrienden mee (ze mogen zich ook inschrijven voor de receptie en BBQ) en laat ons er een spetterende tennisdag /avond/ nacht van maken!
Sportieve groeten,
Het bestuur