CATEGORIE:

5. STUDENTEN MIDDELBAAR ONDERWIJS: 55 euro

6. LEERLINGEN 1° t.e.m 6° LEERJAAR: 35 euro

7. ONDER 6 JAAR: 20 euro

Gelieve uw lidgeld te vereffenen op rekeningnummer  KBC BE 41 4685 1294 0110  van TC Bloemenhof met vermelding van bovenstaand nummer van de categorie waarvoor u inschrijft en na(a)m(en).

Voor nieuwe leden graag een mail sturen naar vanlaeresophie@yahoo.com met vermelding van geboortedatum, adres en email adres.

Wij wijzen er op dat vele ziekenfondsen het bewezen betaalde inschrijvingsgeld voor een sportclub tot een bepaald maximum terugbetalen.

Attesten kunnen bekomen worden bij uw mutualiteit die daarna door onze secretaris ingevuld moeten worden.

Iemand , die wenst te tennissen in TC Bloemenhof, kan eenmalig gedurende 1 uur een terrein afhuren hetzij met een officieel lid of met een ander toekomstig lid. De club vraagt 6 € per persoon of 12 € voor het afgehuurde  terrein. Als persoon lid wordt van de club wordt de prijs van het gehuurde terrein van het betaalde lidgeld afgetrokken.