logo


Beste ouders en tennisfans,

Hebben jullie ook die fantastische beelden gezien van de wedstrijden die David Goffin speelde tegen Roger Federer en Grigor Dimitrov op de ATP Finals? Dan weten jullie welke mooie sport tennis is. Misschien iets waar jullie kinderen (opnieuw) eens willen van proeven? Dat kan op de tennis- & omnisportkampen die we organiseren tijdens de kerstvakantie 2017 – 2018.

Tennis- en omnisportkampen – Kerstvakantie schooljaar 2017 – 2018

Eerste week – Sporthal TC Rumbeke | Tweede week – Sporthal Dadizele

In de Kerstvakantie organiseren we tijdens de eerste week van 26 tot 29 december een tennis- en omnisportkamp in de overdekte hal van TC Rumbeke, gelegen in de Wervikhovestraat 7 te 8800 Rumbeke. In de tweede week van de Kerstvakantie organiseren we van 2 januari tot 5 januari een tennis- en omnisportkamp in de sporthal van Dadizele. Indien er voldoende deelnemers zijn van Wevelgem organiseren we eventueel vervoer van TC Bloemenhof naar Rumbeke of Dadizele en terug. Later volgt hier eventueel meer info over.

We verwelkomen graag jullie kleuters (leeftijd 4 tot 6 jaar – geboortejaar 2013 tot 2011) en schoolkinderen (leeftijd 7 tot 12 jaar – geboortejaar 2010 tot 2005) van 9 tot 16 uur (met een uur pauze over de middag). Er is ’s morgens opvang voorzien van 8 uur tot 9 uur en ’s avonds van 16 uur tot 17 uur 30.

De prijs werd vastgelegd op 80 € voor de kleuters en op 100 € voor schoolkinderen, alles inbegrepen (opvang ’s morgens, over de middag en ’s avonds voor de 4 dagen inbegrepen). De kinderen blijven aanwezig over de middag en brengen hun picknick mee. Graag ook een drankje en een kleine versnapering meegeven (stukje fruit of een droog koekje) voor tijdens de pauzes in de voormiddag en namiddag.

Je kunt je kind aanmelden via tcbloemenhof@twtk.be. Jouw inschrijving is echter maar definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Er kan enkel betaald worden met een overschrijving op rekening BE81 0018 2092 5224 op naam van TENNISWEST. Graag vermelding van naam van de deelnemer, datum en locatie van het kamp.

Nu al dank voor het vertrouwen en tot binnenkort. Hartelijk dank om deze mail door te sturen naar familie /vrienden/kennissen…

Sportieve groeten,

Het Trainersteam

Voor meer info zie www.twtk.be of

mail naar tcbloemenhof@twtk.be of

bel naar Alexander Vanwalleghem op 0491 52 80 12